Twintig tips over kluisjesroof Oudenbosch

De tv-uitzending van Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond twintig tips opgeleverd over de kluisjesroof in Oudenbosch. Naast veel meedenktips, ontving de politie ook een bericht van een helderziende, diverse scenario’s en twee mogelijke getuigen die iets relevants hebben gezien.┬á

Bij het Rabobankfiliaal in Oudenbosch ging in het eerste weekend van maart ’s nachts het alarm af. Toegesnelde beveiligers zetten het alarm uit en maakten een rondje rondom het gebouw. Daarvan maakten twee mannen met een rugzak gebruik om de bank te betreden. Zij bleven een dag in de bank, verzamelden de inhoud van een groot aantal bankkluisjes, zetten het alarm weer aan en verlieten de bank ongeveer zoals ze waren gekomen. De twee beveiligers worden door het Openbaar Ministerie verdacht van medeplichtigheid aan de inbraak. Zij zijn aangehouden. De insluipers zijn nog voortvluchtig.

Kijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht terug.