Verdachte van dodelijk ongeval zit langer vast

Een 18-jarige inwoner van Oosterhout is aangehouden als verdachte van een ernstig verkeersongeval op de A59 bij Made. Hij is inmiddels voorgeleid aan de officier van justitie en wordt voorlopig vastgehouden. 

Het ongeval op de A59 ontstond zaterdagmiddag 9 juni tussen twee auto’s. Zij reden in de richting Zonzeel en raakten bij de afrit Made van de weg. Een 16-jarige jongen uit Oosterhout en een 37-jarige man uit Etten-Leur kwamen bij het ongeval om het leven. De politie heeft inmiddels enkele getuigen gehoord. Daaruit blijkt dat er mogelijk twee belangrijke getuigen zijn geweest die de politie nog niet heeft gesproken. Het gaat om de bestuurder van een donkerblauwe bestelwagen (mogelijk een Volkswagen Caddy, Combo of Citroën Berlingo) en de bestuurder van een personenauto met caravan. Beiden reden op de A59 ter hoogte van de op- en afritten. De politie vraagt hen en andere getuigen zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.