Babbelaars actief in gemeente Moerdijk

In de gemeente Moerdijk zijn diverse oplichters actief. In Klundert was het woensdag al raak en donderdag werd Fijnaart aangedaan. In Klundert werd er geld geschooid voor een stichting die niet meer bestaat en in Fijnaart probeerde iemand een persoonlijk alarmsysteem te slijten. 

Woensdag werd er in Klundert, deur aan deur geld gevraagd voor Stichting Kinderdoelen. Research op zoekmachine google laat zien dat deze stichting niet meer bestaat. In Fijnaart probeerde een man donderdag bij voornamelijk senioren een alarmsysteem te verkopen. Volgens KijkopMoerdijk.nl is de man bekend bij de politie en waarschuwt zij dat de man niet werkt voor een zorginstelling en/of de gemeente Moerdijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *