Extra parkeervakken in Etten-Leur

In diverse straten in Etten-Leur wacht men al een tijdje op extra parkeerplaatsen. Vanaf februari 2019 wordt dit werkelijkheid.

In De Banjostraat, Cellostraat, Tubahof en Orgelhof in Etten-Leur, gaat buiten de straten en de stoep ook het groen op de schop. Buiten dat het groen op een paar plaatsen verdwijnt voor parkeervakken, zal er op andere plaatsen een groenstrook komen. Vanwege de hoge parkeerdruk heeft de gemeente Etten-Leur ertoe besloten in februari te starten met de negen maanden, gefaseerde uitvoering. Op maandag 10 september houdt de gemeente een inloopavond voor de bewoners tussen 19.30 en 21.00 uur in Wijkgebouw de Gong gevestigd aan de Trompetlaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *