Wegwerkzaamheden in de regio

Rijkswaterstaat heeft diverse wegwerkzaamheden gepland in onze streek. Weggebruikers dienen hier rekening mee te houden aankomend en volgend weekend. 

Van vrijdag 7 (21.00 uur) tot en met maandag 10 september (05.00 uur) wordt er gewerkt aan de weg op de A16 tussen knooppunt Klaverpolder en Zonzeel. Dit houdt in dat er wordt gewerkt aan de op en afritten en dat de verzorgingsplaats, inclusief het tankstation, Den Hoek bij Zevenbergschen Hoek gesloten is. Het reguliere werk zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail zorgt voor 25 minuten extra reistijd.
In het weekend van 15 (20.00 uur) tot en met 17 september (05.00 uur) is de A59 richting Rotterdam afgesloten voor verkeer. Dit houdt in dat er tussen de knooppunten Noordhoek en Sabina wordt gewerkt aan de weg. De oprit vanaf de A17 bij knooppunt Noordhoek, tankstation De Fendert en afslag Fijnaart zijn het gehele weekend afgesloten voor alle verkeer en zorgt voor 15 minuten vertraging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *