Maximum Risk pakt titel, Rocky tweede

Zondag 9 september werd in het Brabantse Alphen het Europees Kampioenschap tractor pulling verreden. Uit Etten-Leur reed Maximum Risk mee in de Superstock en vanuit Hoeven haakte Rocky aan in de Pro-Stock.

Jeffrey van der Waal gaf Maximum Risk de sporen. De eerste run werd een Full Pull en in de finale reed de jongeman uit Etten-Leur, Rowan Zeinstra met een paar centimeter voorbij en prolongeerde zo zijn Europese titel. Barend Huijbregts had in de Pro-Stock klasse tijdens de start problemen met de koppeling maar haalde toch de finale. In de finale zette Rocky de verste afstand neer, maar werd met een ruime 3,5 meter voorbij gereden door Mud Patrol waardoor Rocky genoegen moest nemen met een tweede plek.

De tv ploeg van Ons West Brabant, zal binnenkort komen met een verslag van de wedstrijd in Alphen welke in twee delen wordt uitgezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *