Overtredingen tijdens veiligheidscontrole in Halderberge

Dinsdag 9 oktober vond in de gemeente Halderberge een gezamenlijke veiligheidscontrole plaats van de gemeente en de politie. Burgemeester Jobke Vonk-Vedder heeft met de politie afgesproken dat periodiek in alle kernen van Halderberge deze controles plaats gaan vinden. Doel is om de veiligheid en leefbaarheid in stand te houden 

Tijdens de actiedag zijn tien kantoor- en bedrijfspanden bezocht waarvan het vermoeden bestond dat ze bewoond werden. Er werden slaapplekken aangetroffen en sommige panden voldeden niet aan de brandveiligheid. Ook werd in een restaurant in Hoeven zonder vergunning alcohol geschonken. Dezelfde dag werd een snelheidscontrole gehouden, waarbij twaalf bestuurders op de bon gingen. De BOA’s gingen op pad met de buurtpreventie in Hoeven en Oudenbosch. De politie inde tijdens de controle bij diverse inwoners openstaande boetes. Ook zijn twintig bromfietsers gecontroleerd, waarbij het nodige niet in orde was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *