Kandidaten gezocht voor Cultuurprijs Moerdijk 2018

Elk jaar maken vier kandidaten kans op de Cultuurprijs Moerdijk. De kandidaten worden voorgedragen door een jury. Zij houden zelf het hele jaar hun oren en ogen open, maar nodigen ook alle inwoners van de gemeente Moerdijk uit om kandidaten aan te dragen. 

De bijzondere pareltjes mogen organisaties, gezelschappen, individuen, collectieven of clubs zijn. Zij moeten cultuur beoefenen op amateurbasis. Denk daarbij aan jeugdcultuur, beeldende kunst, muziek, dans, zang, geschiedenis, monumenten, poëzie, literatuur, design, fotografie, film of nog onbekende verrassende cultuur. Iedereen kan zijn keuze, voorzien van een motivatie van maximaal 200 woorden, opsturen naar de jury via cultuurprijs@cultuurmoerdijk.nl. De inzendingstermijn sluit op 23 oktober.

Vorig jaar won Inge van Rijsbergen de Cultuurprijs Moerdijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *