Bosschenhoofd krijgt multifunctioneel dorpshuis in De Blokhut

Gepubliceerd: donderdag 14 juli 2022 14:57

De gemeente Halderberge realiseert samen met een aannemer en architect een dorpshuis in De Blokhut. Het bouwplan voor het dorpshuis aan de Pastoor van Breugelstraat kan verder worden uitgewerkt, nu wethouder Thomas Melisse een handtekening heeft gezet voor de samenwerking tussen deze partijen. Er wordt gestreefd om het dorpshuis in september 2023 te openen. 

Inmiddels ligt er een schetsontwerp voor het multifunctionele gebouw. Het huidige gebouw zal gerenoveerd en uitgebreid worden. Ook de tuin krijgt een metamorfose.

De gemeenteraad moet overigens nog een positief besluit nemen op het bouwplan. Het schetsontwerp zal daarnaast voorgelegd worden aan toekomstige gebruikers en omwonenden.

Uiteindelijk kunnen het steunpunt van Stichting Groenhuysen, de prikpost en diverse verenigingen, zoals de biljartvereniging en toneelvereniging ’t Gordijntje, gebruik gaan maken van het dorpshuis. Het is de bedoeling dat zij hier vanaf september 2023 terecht kunnen. 

https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/