https://www.rtppastigacor88.com/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/https://www.viagsite.com/https://www.rtpauroratoto1.com/https://enfermeriadermatologica.org/judi-bola/http://vcresearchforms.berkeley.edu/vh_iis/slot-gacor/https://agronews.com/slot-gacor/index.htmlhttps://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/http://www.woconf.com/slot-gacor/https://www.rtpbetshelter.com/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://suzannetoro.com/wp-content/slot-gacor/https://www.mousaik.com/slot-gacor/https://www.mathos.unios.hr/slot-deposit-pulsa/https://sealmaster.net/slot-deposit-pulsa/https://moebel-made-in-germany.de/slot-deposit-pulsa/https://diffsonline.com/slot-deposit-pulsa/https://ediciones.uautonoma.cl/slot-deposit-pulsa/https://literaturadecordel.ccsa.ufpb.br/slot-gacor/http://sj.epomen.ru/slot-gacor/https://jpgl.apsl.edu.pl/public/journals/1/slot-gacor/https://www.splayce.eu/slot-deposit-pulsa-tanpa-potongan/http://rebej.abejor.org.br/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://maraphones.com/slot-gacor/http://gmod.wsu.edu/Suaedoideae/slot-gacor/https://www.pastigacor88.org/https://omnipacgroup.com/slot-gacor/https://biomedicineonline.org/slot-gacor/https://biomedicineonline.org/slot-deposit-dana/https://biomedicineonline.org/slot-deposit-pulsa/https://biomedicineonline.org/slot88/https://biomedicineonline.org/slot777/https://biomedicineonline.org/slot99/ Centrum Klundert wordt opnieuw ingericht, voorlopig plan ligt op tafel - Ons West Brabant

Centrum Klundert wordt opnieuw ingericht, voorlopig plan ligt op tafel

Gepubliceerd: woensdag 07 september 2022 15:07

Er ligt een voorlopig ontwerp voor het vernieuwde centrum van Klundert op tafel. Deze is in samenspraak met omwonenden en ondernemers uit Klundert en vertegenwoordigers uit de gemeente Moerdijk gemaakt.

De Voorstraat, Molenstraat en Zevenbergsepoort krijgen een nieuwe inrichting. Zo wordt de bestrating onder handen genomen, is er meer ruimte voor bomen en worden parkeergelegenheden anders verdeeld.

Fietsstroken en parkeerplaatsen

In de Voorstraat wordt het voetgangersgebied vergroot, met duidelijke fietsstroken. Er verdwijnen daar zes parkeerplaatsen, om de bomen meer ruimte te geven en de veiligheid te vergroten. Er blijven er 27 over.

Ook de Molenstraat krijgt een groter voetgangersgebied met fietsstroken. Hier verdwijnen tien bomen, omdat zij op termijn niet levensvatbaar zijn en kunnen omwaaien bij een storm. In tegenstelling tot de Voorstraat, komen hier zeven extra parkeerplaatsen bij. Daar kunnen straks 38 auto’s staan.

Multifunctioneel plein

De Zevenbergsepoort krijgt een compleet nieuwe inrichting. Het parkeerterrein verandert in een multifunctioneel plein, waar ruimte is voor evenementen en markten. Overigens blijven de 24 parkeerplaatsen hier wel. Langs de Bottekreek verdwijnen drie parkeerplaatsen, om ruimte te maken voor de bomen. Uiteindelijk blijven er zes over.

Definitief ontwerp

Later dit jaar volgen nog plannen voor De Doorsteek in het winkelcentrum, de Westerstraat en de supermarkt. Het definitieve ontwerp wordt dit najaar gedeeld. De werkzaamheden moeten begin volgend jaar starten.

Foto: Google Streetview