Gemeente Moerdijk gaat op afspraak werken

Gepubliceerd: woensdag 05 februari 2020 19:31
Voor het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of een vergunning moet vanaf 1 Maart van tevoren bij de gemeente Moerdijk een afspraak gemaakt worden via de website of telefonisch via 14 0168.
De gemeente Moerdijk wil door te gaan werken op afspraak de dienstverlening voor inwoners verbeteren. Doordat veel online geregeld kan worden kunnen zij u beter helpen en bent u sneller aan de beurt.

Via moerdijk.nl kunt u veel zelf regelen. Zo kunt u een uittreksel uit de Basisregistratie Personen of burgerlijke stand aanvragen, een verhuizing, geboorte of overlijden doorgeven en melden van een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Zelfs een verklaring omtrent gedrag aanvragen kan meestal ook digitaal, afhankelijk van de organisatie of werkgever die de verklaring vraagt.

De gemeente Moerdijk zal de komedne periode nog soepel omgaan mete mensen die na 1 Maart binnenlopen zonder afspraak.

Het ophalen van bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs kan nog wel zonder afspraak tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Voor het WMO loket en het CJG blijft de vrije inloop ongewijzigd (maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur).