Gewapende overval in woning Oud Gastel

Gepubliceerd: vrijdag 05 augustus 2022 10:33

Een woning aan de Oudendijk in Oud Gastel is in de nacht van donderdag op vrijdag overvallen. Mannen bedreigden de bewoners van het huis met op vuurwapens lijkende voorwerpen. De daders namen onder andere een geldbedrag en een auto mee.

Rond half een 's nachts drongen meerdere overvallers het huis binnen. Daar mishandelden, bedreigden en beroofden ze de vijf bewoners. Zo snel als de daders binnen waren gekomen, zo snel waren ze ook weer weg. Ze hebben verschillende spullen meegenomen, zoals geld en de auto van een van de slachtoffers.

Onderzoek
Zodra de overvallers weg waren, is de politie gebeld. Die startte meteen een onderzoek. In de omgeving is nog naar de overvallers gezocht. Dat heeft tot nu toe nog niets opgeleverd. Rechercheurs hebben een sporenonderzoek gedaan. Ook zijn er sporen in beslag genomen, die worden nu onderzocht. Een politiehond en zijn geleider hebben de buurt afgespeurd. Surveillerende agenten vonden een paar uur later de gestolen auto in een weiland langs de Rijpersweg tussen Oud Gastel en Stampersgat. Forensische Opsporing onderzoekt de auto op sporen.

Twee bewoners raakten door de mishandeling licht gewond. Zij zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Van alle slachtoffers zijn verklaringen opgenomen. Het politieonderzoek is nog in volle gang. De politie vraagt om iedereen die iets gehoord of gezien heeft, of iets gezien heeft wat verband zou kunnen hebben met de overval, contact op te nemen.

https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/