https://www.rtppastigacor88.com/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/https://www.viagsite.com/https://www.rtpauroratoto1.com/https://enfermeriadermatologica.org/judi-bola/http://vcresearchforms.berkeley.edu/vh_iis/slot-gacor/https://agronews.com/slot-gacor/index.htmlhttps://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/http://www.woconf.com/slot-gacor/https://www.rtpbetshelter.com/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://suzannetoro.com/wp-content/slot-gacor/https://www.mousaik.com/slot-gacor/https://www.mathos.unios.hr/slot-deposit-pulsa/https://sealmaster.net/slot-deposit-pulsa/https://moebel-made-in-germany.de/slot-deposit-pulsa/https://diffsonline.com/slot-deposit-pulsa/https://ediciones.uautonoma.cl/slot-deposit-pulsa/https://literaturadecordel.ccsa.ufpb.br/slot-gacor/http://sj.epomen.ru/slot-gacor/https://jpgl.apsl.edu.pl/public/journals/1/slot-gacor/https://www.splayce.eu/slot-deposit-pulsa-tanpa-potongan/http://rebej.abejor.org.br/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://maraphones.com/slot-gacor/http://gmod.wsu.edu/Suaedoideae/slot-gacor/https://www.pastigacor88.org/https://omnipacgroup.com/slot-gacor/https://biomedicineonline.org/slot-gacor/https://biomedicineonline.org/slot-deposit-dana/https://biomedicineonline.org/slot-deposit-pulsa/https://biomedicineonline.org/slot88/https://biomedicineonline.org/slot777/https://biomedicineonline.org/slot99/ Na twee jaar vliegerstilte eindelijk weer de Rijsbergse Vliegerdagen - Ons West Brabant

Na twee jaar vliegerstilte eindelijk weer de Rijsbergse Vliegerdagen

Gepubliceerd: vrijdag 08 juli 2022 11:51

Honderden kleurrijke vliegers kleuren op 20 en 21 augustus de Rijsbergse lucht. Met deelnemers uit alle provincies van Nederland en uit zeven verschillende landen, noemt de organisatie van dit evenement het dan ook de Internationale Rijsbergse Vliegerdagen. Na twee jaar vliegerstilte kan de organisatie niet wachten op een nieuwe editie.

Tijdens het vliegerfestival betreedt een groot aantal kleurrijke vliegers het Rijsbergse luchtruim. Denk niet alleen aan hobbyvliegers, maar ook aan verschillende takken van de vliegsport. Eénlijner vliegeren, twee- en vierlijner vliegeren en teamvliegeren. Ook zijn er verschillende demonstraties over soorten vliegers, wat je ermee kan doen en waar ze vroeger voor gebruikt werden.

Kindervermaak

Voor de kinderen is er een eigen vliegerveld, daar is een workshop vliegerbouwen. De kleintjes kunnen hun energie kwijt op twee springkussens en in een zandbak. Ook kunnen zij zich laten schminken. Twee maal per dag worden er snoepjes uit de lucht gedropt. Daarna mogen kinderen die hun knuffel mee hebben genomen, hun knuffel laten parachutespringen. De knuffel krijgt vervolgens een parachutespringdiploma met zijn naam erop.

Lichtjesavond

Voorheen vond op zaterdag altijd de Nachtvliegshow plaats. Dat was niet zo’n succes, omdat er altijd hard gerend moest worden met de vliegers vanwege windgebrek. Daarom is er nu, voor het eerst, de Lichtjesavond. Zodra de duisternis invalt ontsteken duizenden lampjes. Alle vliegers staan dan verlicht tentoongesteld en bij voldoende wind wordt er gevliegerd.

Een druk programma dus, met op zaterdagmiddag een optreden van Tomodachi Taiko (Japanse drums). ’s Avonds is er een optreden van troubadour Andre van Weelen. Op zondagmiddag zijn de Breda City Pipes and Drums te gast.