Nieuwbouw op lokatie voormalig hotel de Roskam

Gepubliceerd: zaterdag 30 november 2019 19:21
Op de plek waar voormalig hotel-brasserie de Roskam in de Molenstraat in Zundert was gevestigd worden 21 appartementen gerealiseerd. De gemeente Zundert is een intentieovereenkomst aangegaan met projectontwikkelaar Maas-Jacobs Vastgoed B.V.
Er bestaan al langer plannen om nieuwbouw te realiseren aan de Molenstraat 1. Maas-Jacobs Vastgoed heeft extra tijd uitgetrokken om een gedegen voorstel in te dienen bij de gemeente dat in lijn ligt met de Centrumvisie en de recent aan de gemeenteraad gepresenteerde visie De Nieuwe Tuintjes.

Het voorstel van Maas-Jacobs Vastgoed geeft antwoord op de enorme vraag naar dure en middel dure appartementen in het centrum. Het plan omvat 21 appartementen, waarvan 18 middel dure en drie dure. Daarnaast is er een horeca ruimte op de begane grond, zoals nu ook het geval is.

De gemeente Zundert en Maas-Jacobs Vastgoed organiseren gezamenlijk een inloopavond om de inwoners te informeren en de nieuwbouwplannen toe te lichten. De inloopavond vindt plaats op woensdag 4 december van 19.00 tot 20.30 uur bij Proeftijd, Molenstraat 1 in Zundert. Iedereen is van harte welkom.