Nieuwe TV-serie 'Greet en de burgemeesters' vanaf 18 september te zien op Ons West-Brabant

Gepubliceerd: vrijdag 16 september 2022 11:22

Na de succesvolle eerste serie 'Greet' start Ons West-Brabant op 18 september de nieuwe serie 'Greet en de burgemeesters'. Dit jaar gaat Greet op pad met de burgemeesters uit onze streek. De burgemeesters geven ons een kijkje in hun privéleven, maar laten ook zien waar ze blij van worden in hun gemeente. Dit levert boeiende verhalen op, maar ook prachtige beelden uit de gemeentes.

In de eerste uitzending op zondag 18 september neemt burgemeester Bernd Roks van de gemeente Halderberge ons mee in zijn leven en zijn gemeente. De drie zondagen daarna komen achtereenvolgens de burgemeesters Joyce Vermue van Zundert, Aart-Jan Moerkerke van Moerdijk en Miranda de Vries van Etten-Leur aan bod.

'Greet en de burgemeesters' is vier weken lang ieder uur op het tv-kanaal van Ons West-Brabant te zien. Je kunt de uitzendingen ook bekijken op de Facebookpagina van Ons West-Brabant of op YouTube. Omdat de reportages het waard zijn om op groot scherm te bekijken, kunnen ze vanaf Facebook of YouTube gestreamd worden op een smart TV. Hoe? www.consumentenbond.nl/tv/draadloos-streamen-naar-tv