https://www.rtppastigacor88.com/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/https://www.viagsite.com/https://www.rtpauroratoto1.com/https://enfermeriadermatologica.org/judi-bola/http://vcresearchforms.berkeley.edu/vh_iis/slot-gacor/https://agronews.com/slot-gacor/index.htmlhttps://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/http://www.woconf.com/slot-gacor/https://www.rtpbetshelter.com/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://suzannetoro.com/wp-content/slot-gacor/https://www.mousaik.com/slot-gacor/https://www.mathos.unios.hr/slot-deposit-pulsa/https://sealmaster.net/slot-deposit-pulsa/https://moebel-made-in-germany.de/slot-deposit-pulsa/https://diffsonline.com/slot-deposit-pulsa/https://ediciones.uautonoma.cl/slot-deposit-pulsa/https://literaturadecordel.ccsa.ufpb.br/slot-gacor/http://sj.epomen.ru/slot-gacor/https://jpgl.apsl.edu.pl/public/journals/1/slot-gacor/https://www.splayce.eu/slot-deposit-pulsa-tanpa-potongan/http://rebej.abejor.org.br/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://maraphones.com/slot-gacor/http://gmod.wsu.edu/Suaedoideae/slot-gacor/https://www.pastigacor88.org/https://omnipacgroup.com/slot-gacor/https://biomedicineonline.org/slot-gacor/https://biomedicineonline.org/slot-deposit-dana/https://biomedicineonline.org/slot-deposit-pulsa/https://biomedicineonline.org/slot88/https://biomedicineonline.org/slot777/https://biomedicineonline.org/slot99/ OnsWeekend: ontdek de leukste evenementen dit weekend (week 39) - Ons West Brabant

OnsWeekend: ontdek de leukste evenementen dit weekend (week 39)

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 12:57

Welkom,

in tegenstelling tot vorige week is het weer iets minder, maar daar laten we ons niet door tegenhouden bij OnsWeekend. Hier verzamelen we elke week de leukste evenementen voor jong en oud uit de regio! We houden voor jullie alle soorten uitjes in het oog, van speciaal voor de kids tot en met een goed feestje met knallende boxen (zodra dat weer mogelijk is).

De labels KIDS, PARTY, MUZIEK, SHOPPING, BUITEN, SPORT, HISTORIE en CULTUUR vertellen je snel wat voor evenement het is.

 

Elke week op de hoogte blijven van de leukste evenementen in de regio?

Klik hier en meld je gratis aan voor de OnsWeekend nieuwsbrief en ontdek elke week nieuwe activeiten.

ROOSENDAAL. Red Bull UCI Pump Track World Championships Dutch Qualifier
SPORT
Wat is dit precies? Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben leggen we het even uit. Een pump track is (meestal) een korte baan die het meeste weg heeft van een BMX parcours. De baan is golvend en de bochten zorgen ervoor dat de baan oneindig wordt. In Roosendaal kun dit 100 deelnemers zien strijden voor het wereldkampioenschap. Wil je dit meemaken? Meld je hier dan wel eerst even aan.
Zaterdag 26 september bij WielerExperience Roosendaal

OUD-GASTEL. Buitengewoon binnenleven in Het Mastboomhuis
HISTORIE
Een kijkje in het leven van mr. Henri Mastboom, dat groots begon, maar alles liep anders. Hoe dan precies? Dat ontdek in het het geconserveerde interieur van het Mastboomhuis. De persoonlijke bezittingen van mr. Henri Mastboom vertellen een familieverhaal dat zich uitstrekt van de 19e eeuw tot 1999. Voor meer informatie: Mastboomhuis
Zondag 27 september, maar terugkerend evenement tot en met 25 oktober

ETTEN-LEUR. Meer dan atletiek 
SPORT, BUITEN
ARV Achilles in Etten-Leur opent het terrein voor een Open Dag. Naast atletiek kun je er ook bootcampen, kangojumpen en crossen en nog veel meer (uiteraard volgens de covid-19 richtlijnen). Check het hele programma hier.
Zaterdag 26 september vanaf 09.00u

ZUNDERT. Darten en fietsen
SPORT
Al eens boerendart gespeeld? Dit weekend kun je een gooi doen. Deelnemers nemen het tegen elkaar op door met een hooivork in een grote roos te gooien welke bevestigd is op hooibalen. Meedoen kan ik teams van drie personen. De wedstrijden worden op verschillende locaties (fietsafstand) in Zundert gegooid waardoor er dus nooit te veel mensen tegelijk bij elkaar zijn. Voor meer: informatie een aanmelden.
Zaterdag 26 september

ETTEN-LEUR. Burendag in de openlucht met muziek
MUZIEK, BUITEN
Dit jaar vieren ze in Etten-Leur Burendag anders. Door voldoende afstand te houden we vieren ze het op een veilige manier, voor de deur. De gemeente zorgt voor deze dag korte muzikale buurtoptredens in de buitenlucht door heel stad. De locaties zijn samen met de wijkverenigingen en/of bewoners gekozen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Klik hier voor: alle locaties en tijden.
Zaterdag 26 september