Open dag bij Ons West Brabant

Zaterdag 18 januari 2020 van 10:00 - 16:00 uur

Gepubliceerd: donderdag 02 januari 2020 17:50

Sinds 1 augustus 2017 is de streekomroep Ons West Brabant een feit. 4 omroepen uit de gemeente Etten-Leur (LocalFM), Halderberge (RTV Halderberge), Moerdijk (RTVM) en Zundert (ROStv Zundert) zijn opgegaan in 1 streekomroep.

Na 1 jaar lang van intensief verbouwen en opstarten, zijn we klaar om de deuren open te zetten voor kijkers, luisteraars, buren en andere belangstellenden van de streekomroep.

Op zaterdag 18 januari organiseert de omroep een open dag. Tijdens deze dag kan een kijkje worden genomen in onze TV en radio studio’s. Hier worden tijdens de dag programma’s gemaakt. Onze vrijwilligers zijn aanwezig om u van uitleg te voorzien.

Ben jij geïnteresseerd in de regio en wil je dit uitbreiden met kennis op het gebied van radio, tv of internet. Dan is het ook mogelijk om op deze open dag een kijkje te nemen en je aan te melden als vrijwiliger.

De open dag is van 10:00 – 16:00 uur in ons pand aan de Bosschendijk 187a (4731 DD) in Oudenbosch. De toegang is uiteraard gratis en de koffie/thee staat klaar.

Op onze Facebookpagina is een evenement aangemaakt, waar we u op de hoogte houden omtrent de open dag. Laat u weten of u langskomt?

Bekijk ook tevens het nieuwsbericht op onze website.