Van Driel tijdelijk beheerder dierenparkje Klundert

Gepubliceerd: maandag 23 december 2019 16:31
Van Driel Landschapsbeheer zal voorlopig het beheer van het dierenparkje in Klundert op zich nemen.Tot uiterlijk eind juni 2020 zal Van Driel de dieren verzorgen. In die periode gaat de gemeente op zoek naar een definitieve invulling. Van Driel neemt de dieren van het dierenpark over van de huidige beheerder Machiel Crielaard.
Op 31 december eindigt de overeenkomst tussen de heer Crielaard en de gemeente. De gemeente wil het dierenpark graag in stand houden. Ook veel Klundertenaren dragen het parkje een warm hart toe. Omdat de firma Van Driel de dieren overneemt van de heer Crielaard, blijft het dierenpark bewoond en kunnen ook de cliënten van het nabijgelegen SOVAK het dierenpark blijven bezoeken.

In de eerste helft van 2020 gaat de gemeente op zoek naar een nieuwe ‘vaste’ beheerder. Naar aanleiding van het nieuws dat de huidige beheerder van het dierenpark eind dit jaar stopt, hebben diverse geïnteresseerden zich al gemeld. Het gaat om mensen die belangstelling hebben voor het beheer van het dierenpark maar ook om mensen die als vrijwilliger actief willen zijn.

Geïnteresseerden voor het beheer van het dierenpark kunnen zich nog steeds melden. Dat kan door uiterlijk 15 januari een interesseformulier te mailen naar info@moerdijk.nl ovv dierenpark Klundert. De gemeente wil vóór 1 juli 2020 een nieuwe beheerder hebben gevonden.