Voorstelling vol filmmuziek gratis te zien in Theater Zundert

Gepubliceerd: dinsdag 15 november 2022 14:19

Op vrijdag 18 november zal de voorstelling Mart & Movies te zien zijn in Zundert. Bijzonder: de voorstelling is gratis te bezoeken. “We willen mensen een unieke kans geven om de show zonder kosten bij te wonen.”

Omdat de kaartverkoop voor de voorstelling niet liep, is er gekozen voor een gratis voorstelling. “We denken dat dit komt door de tijd waarin we leven, waarin alles duurder wordt,” aldus een woordvoerder van Stichting Theater Zundert. “Wij willen iedereen, ondanks dat, toch toegang geven tot het theater en hen laten genieten van wat theater en muziek nu eigenlijk is.”

Titanic en Bohemian Rhapsody

In het nieuwe theaterstuk vertelt Mart Hillen over zijn passie voor films en muziek. Hij zal nummers uit de filmwereld, die hij heeft herschreven en vernieuwd, ten gehore brengen. Men kan muziek verwachten uit films als Titanic en Bohemian Rhapsody.

Om de voorstelling gratis bij te kunnen wonen, kan men zich aanmelden via de website van Stichting Theater Zundert. “Als er al kaarten zijn gekocht, zullen die mensen hun geld teruggestort krijgen.”

Geschreven door Daphne Haverkamp