https://www.rtppastigacor88.com/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/https://www.viagsite.com/https://www.rtpauroratoto1.com/https://enfermeriadermatologica.org/judi-bola/http://vcresearchforms.berkeley.edu/vh_iis/slot-gacor/https://agronews.com/slot-gacor/index.htmlhttps://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/http://www.woconf.com/slot-gacor/https://www.rtpbetshelter.com/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://suzannetoro.com/wp-content/slot-gacor/https://www.mousaik.com/slot-gacor/https://www.mathos.unios.hr/slot-deposit-pulsa/https://sealmaster.net/slot-deposit-pulsa/https://moebel-made-in-germany.de/slot-deposit-pulsa/https://diffsonline.com/slot-deposit-pulsa/https://ediciones.uautonoma.cl/slot-deposit-pulsa/https://literaturadecordel.ccsa.ufpb.br/slot-gacor/http://sj.epomen.ru/slot-gacor/https://jpgl.apsl.edu.pl/public/journals/1/slot-gacor/https://www.splayce.eu/slot-deposit-pulsa-tanpa-potongan/http://rebej.abejor.org.br/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://maraphones.com/slot-gacor/http://gmod.wsu.edu/Suaedoideae/slot-gacor/https://www.pastigacor88.org/https://omnipacgroup.com/slot-gacor/https://biomedicineonline.org/slot-gacor/https://biomedicineonline.org/slot-deposit-dana/https://biomedicineonline.org/slot-deposit-pulsa/https://biomedicineonline.org/slot88/https://biomedicineonline.org/slot777/https://biomedicineonline.org/slot99/ Weer treinen tussen Breda en Roosendaal, na treinbrand Etten-Leur - Ons West Brabant

Weer treinen tussen Breda en Roosendaal, na treinbrand Etten-Leur

Gepubliceerd: vrijdag 16 september 2022 09:48

Het treinverkeer tussen Breda en Roosendaal is rond half tien vanochtend weer opgestart. ProRail meldt op Twitter dat er dag en nacht is doorgewerkt om de schade op het traject te herstellen. Een goederentrein raakte woensdag namelijk een bovenleiding in Etten-Leur, waardoor veertig hybride personenauto’s zijn uitgebrand.

In eerste instantie meldde NS dat de treinen op woensdag weer zouden rijden, naar verwachting vanaf 17.45 uur. De schade aan het spoor bleek zo groot, dat de werkzaamheden langer duurden dan verwacht. De vertraging werd opgeschaald naar donderdag twee uur ’s nachts. Later werd dit zeker vrijdagochtend zeven uur. Daarom werden er stopbussen ingezet. Sinds half tien vanochtend komt het treinverkeer langzaam weer op gang.

De goederentrein zou onderweg zijn geweest naar Vlissingen Sloehaven. Hoe de brand in het midden van de trein ontstond, is nog onduidelijk.

Foto: Shutterstock