Zundert gastgemeente tijdens 65e Nationale Viering Boomfeestdag

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 21:07
De gemeente Zundert zal gastheer zijn de 65ste editie van de Nationale Viering Boomfeestdag. Op het nieuwe thematische park van Business Centre Treeport (BCT) worden bomen geplant en zullen kinderen in de wereld van de boomkwekerij sector duiken om ze enthousiast te maken voor dit vakman
De gemeente Zundert zal gastheer zijn de 65ste editie van de Nationale Viering Boomfeestdag. Op het nieuwe thematische park van Business Centre Treeport (BCT) worden bomen geplant en zullen kinderen in de wereld van de boomkwekerij sector duiken om ze enthousiast te maken voor dit vakmanschap. 

Kennis en kunde over de wondere wereld van bomen is essentieel om de hedendaagse uitdagingen aan te gaan. Gemeente Zundert en BCT Partners bv benadrukken dit belang met de ontvangst van de Boomfeestdag in hun gemeente en terrein.

Johan de Beer (wethouder gemeente Zundert) en Chantal van Kuyck (directeur BCT Partners bv) zijn ontzettend tevreden dat de lancering van de Nationale Boomfeestdag 2021 in hun gemeente én op hun terrein plaatsvindt. Stichting Nationale Boomfeestdag is al jarenlang het goede doel van Vakbeurs GrootGroenPlus.

In 2021 worden honderden kinderen van de verschillende kernen in de gemeente Zundert betrokken bij de eerste aanplant op de nieuwe locatie langs de A16.